This Theme Supports a Custom FrontPage

Fordonslampor från IPF dominerar rally världen

Fordonslampor från IPF dominerar rally världen

Det finns många varumärken som konkurrerar med varandra inom rally världen. Amerikanska, Svenska och Japanska tillverkare jobbar dygnet runt för att bli som det kallas på gammelsvenska, herren på täppan i de stora rallytävlingarna. IPF är ett belysningsföretag som har utvecklar och tillverkar fordonsbelysning av högsta kvalitet och är kända för sina exakta ljusbilder. Skillnaden mellan IPF led och konkurrenterna är framförallt optik och driveffekt, du får ut maximal effekt från varje lysdiod med minimal ljusförlust som följd. IPF är ett premium märke och kostar därefter men är betydligt mer kostnadseffektiv jämfört med Vision X eller Rigid. Skillnaden mellan vanliga fordonslampor i lägre prissegment och IPF är väldigt stora, du får betydligt mer ljus och framförallt ett riktat ljus där du behöver det.

LED extraljus med snyggt positionsljus

IPF är en extremt kraftfull fordonslampa med inbyggt positionsljus, en s.k halo ring som omringar lampan skärm. Positionsljuset ger en glödande effekt och ger också led extraljus från IPF sitt unika utseende vilket imponerar på de flesta bilförare. Positionsljuset kan enkelt kopplas ur ifall man inte vill ha det påslaget med ett enkelt knapptryck beroende på inkoppling. De flesta led extraljus sprider ljuset upp i trädtopparna medan ipf lamporna ger ett unikt riktat ljus som medför att lumen hamnar på körbanan och längst vägrenen. Trots en blygsam watteffekt på 30W så lyser ipf bättre än extraljus med effekt på 60W till 90W.

Eurotour – En webbplats för Rally-fantaster

Eurotour – En webbplats för Rally-fantaster

Välkommen till Eurotour, vi är en grupp Rally-fantaster som kommer att skriva om Rally och motorsport där vi delar med oss av egna tankar och åsikter som berör Rally-världen. För mer information om årets EM-mästerskap så rekommender jag att ni klickar här. Under hösten kommer vi att att skriva om motorsport så det blir en del blandade artiklar inom andra grenar. Snart är det dags för Battle of Vikings som drar igång i Hällabrottet i Kumla. Vi finns då på plats redo att ge er de senaste nyheterna. Vi har tyvärr haft stora problem med att lansera denna webbplats och efter många veckors arbete så lyckades vi till slut hitta en leverantör som faktiskt fungerade som utlovat. Egensajt är ett av de bästa svenska webbhotell på marknaden med oerhört kunnig kundtjänst som återkopplar snabbt vid minsta problem. Nu hoppas vi att vår rally blogg fungerar felfritt under en lång tid framöver.

Välkommen till Sveriges bästa Rally-sajt!

 

http://www.terseries.com/en/media/video/132/ter-tour-european-rally-rally-transilvania