Eurotour – En webbplats för Rally-fantaster

Välkommen till Eurotour, vi är en grupp Rally-fantaster som kommer att skriva om Rally och motorsport där vi delar med oss av egna tankar och åsikter som berör Rally-världen. För mer information om årets EM-mästerskap så rekommender jag att ni klickar här. Under hösten kommer vi att att skriva om motorsport så det blir en del blandade artiklar inom andra grenar. Snart är det dags för Battle of Vikings som drar igång i Hällabrottet i Kumla. Vi finns då på plats redo att ge er de senaste nyheterna. Vi har tyvärr haft stora problem med att lansera denna webbplats och efter många veckors arbete så lyckades vi till slut hitta en leverantör som faktiskt fungerade som utlovat. Egensajt är ett av de bästa svenska webbhotell på marknaden med oerhört kunnig kundtjänst som återkopplar snabbt vid minsta problem. Nu hoppas vi att vår rally blogg fungerar felfritt under en lång tid framöver.

Välkommen till Sveriges bästa Rally-sajt!

 

http://www.terseries.com/en/media/video/132/ter-tour-european-rally-rally-transilvania